Zaterdag 3 februari a.s. Open Dag bij Inloophuis Pisa!

Op zaterdag 3 februari a.s. zet Inloophuis Pisa van 12.00 tot 16.00 uur haar deuren open voor iedereen die benieuwd is naar ons huis, naar wie wij zijn en wat wij doen. U kunt deze dag vrijblijvend een kijkje komen nemen en kennis maken met onze medewerkers en de verschillende activiteiten van het inloophuis. De activiteiten van Inloophuis Pisa zijn heel divers en zeker niet alleen voor patiënten, maar ook voor hun partners, kinderen, ouders en ook voor nabestaanden!

 

Er zijn diverse begeleiders die u tijdens de open dag een voorproefje geven van hun activiteiten door u uit te nodigen om actief mee te doen. Zo bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan het creatief atelier en bij de presentatie van het koor "Zingen voor je leven" nodigen wij u uit om uit volle borst mee te zingen of u ondergaat een heerlijke ontspanningsmassage.

U kunt tevens ‘proeven’ van de nieuwe cursus ‘Verbeelding en Veerkracht’ en van de theateractiviteit “Spelen voor je Leven” die beide in maart van start gaan, tevens zullen begeleiders van de kinder- en jongerengroep en ook van onze andere lotgenotengroepen deze dag aanwezig zijn.

Programma deze middag

12.30 uur:           Yogadocent Emelie Zwaan zal met ons de zonnegroet brengen in de tuin van Villa Pisa.

13.00 uur:           Pisakoor Zingen voor je Leven o.l.v. Klaas Kloppenburg zal een kort meezing-optreden verzorgen.

13.30 uur:           Joke Goudriaan zal een mini-presentatie geven naar aanleiding van haar boek "Brainstorm" dat gaat over haar ervaringen in de periode van ziek zijn, de behandelingen aan haar hersentumor, de periode van herstel en het vaak moeizame proces van het opnieuw oppakken van je leven. Een aangrijpend en inspirerend verhaal met een positieve en bemoedigende toon!

14.00 uur:     Karin Zeeman verzorgt een korte presentatie van en “aftrap” naar de Battle4Life 2018 die op donderdag 10 mei gehouden wordt. De inschrijving voor deze obstacle run t.b.v. Pisa zal vanaf deze dag geopend zijn.

14.30 uur:       Mini workshop theater Spelen voor je Leven o.l.v. Michèl Snoek.

Naast dit alles staat er vanzelfsprekend een kopje koffie met zelfgebakken koekjes of een glaasje fris voor u klaar en geven de gastvrouwen en activiteitenbegeleiders u graag nadere informatie.

Zien wij u ook op 3 februari? U bent van harte welkom!!

NB: Op donderdag 1 februari a.s. gaat er van 11.00 tot 12.30 uur weer een aantal medewerkers van Inloophuis Pisa naar de verschillende oncologieafdelingen van het Westfriesgasthuis om als blijk van respect en bemoediging een tulp te overhandigen aan patiënten, hun naasten en hun zorgverleners.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl