Unie van Vrijwilligers op bezoek bij Inloophuis Pisa

Vanmorgen (2 maart) kwamen Joke Waalwijk, Hilly van der Feer, Anneke Klaassen, Trudy Lieshout en Conny Botman van de Unie van Vrijwilligers (UVV) bij Inloophuis Pisa op bezoek.

 

Telkens verheugen wij ons weer wanneer onze gasten Inloophuis Pisa zo’n mooie, warme plek vinden, maar het verheugt ons nóg meer wanneer er bewondering en verwondering wordt geuit over alles wat wij doen en organiseren.

Bestuurslid, Hanneke Tinor-Centi, vertelde over de activiteiten en doelstelling van Inloophuis Pisa en verzorgde een rondleiding. Aan het einde van een fijn samenzijn werd zij verrast met een mooie gift van de UVV.

Deze leuke vrouwen vormden tot voor kort met elkaar het bestuur van UVV Hoorn. UVV is de overkoepelende organisatie ter coördinatie van vrijwilligerswerk. Veel ziekenhuizen, verpleeghuizen et cetera, doen met regelmaat een beroep op de UVV. Zo heeft de Hoornse afdeling jarenlang allerlei vrijwilligerswerk verricht in het WFG en in diverse locaties van De Omring. Inmiddels hebben deze organisaties de vrijwilligerscoördinatie in eigen hand genomen en heeft de UVV haar vrijwilligers bij hen ondergebracht.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl