Muziek op vinyl met Monique

Op dinsdag 8 mei gaan we, van 19.30 tot 21.00 uur, met elkaar muziek op vinyl luisteren. Doe je mee? 

 Waarom een Vinyl-avond?

Inspirator van deze avond is Monique. Over het ‘waarom’ van deze Vinyl-avond zegt zij: “In de eerste plaats omdat muziek een stuk emotie is en omdat samen naar muziek luisteren verbindt. Bovendien heeft vinyl iets nostalgisch en dat kan soms wel eens een prettige afwisseling zijn in het snelle digitale tijdperk waarin we leven. Onze kinderen vinden het nog steeds een beetje vreemd, die plastic ronde dingen waar muziek uit komt..                                   

Hoe mooi is het om door muziek samen emotie te beleven en wellicht herkenning hierin te vinden? Of om voor jezelf een mooie herinnering aan iets uit vervlogen tijden op te halen?

Muziek luisteren kan zoveel voor je doen. Het kan je een boost geven door de kracht ervan of op andere momenten juist weer rust geven door de eenvoud of de mooie rustgevende klanken. Voor mij is muziek niet weg te denken in het dagelijkse leven. Het lijkt mij heel fijn om -samen met jullie- te luisteren naar de muziek en te voelen wat muziek met ons kan doen. Ik ben ook heel benieuwd naar wat jullie allemaal aan kleine verborgen schatten aan vinyl uit jullie eigen kast halen en meenemen om te delen met anderen. Gewoon een avondje lekker genieten van goede muziek met Pisa-vrienden. Laten we elkaar verrassen met onze platen en kom gezellig op 8 mei naar Pisa en breng je eigen muziek op vinyl mee!”

Praktische informatie:

Wanneer: dinsdag 8 mei van 19.30 tot 21.00 uur

Bijdrage: € 3,-- per persoon inclusief koffie, thee, fris en iets lekkers.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch tijdens opening: 0229 - 75 85 31.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl