Battle4Life opnieuw groot succes!

Het was opnieuw een enorm succes: de derde editie van de Battle4Life! Meer dan duizend deelnemers, een fantastische sfeer, onverwacht goed weer én een opbrengst van maar liefst 27.000 euro...

 

Op Hemelvaartsdag stond het Julianapark in Hoorn volledig in het teken van de Battle4Life Obstakelrun voor en door Inloophuis Pisa. De ruim duizend medewerkers gingen lachend van start, maar werden al snel geconfronteerd met de eerste serieuze obstakels. Zes, twaalf of zelfs achttien kilometer later komen ze drijfnat, modderig, gesloopt maar apetrots over de finisch. Ze hebben het geflikt....voor zichzelf, maar vooral voor Inloophuis Pisa!

Aan het einde van de dag mogen voorzitter Karin Zeeman en coördinator Wiek Luza van Inloophuis Pisa de cheque in ontvangst nemen. Een bedrag van 27.000 euro prijkt er op. Wiek Luza gaat volledig uit haar dak, Karin Zeeman is nog in staat een korte reactie te geven: "Het is prachtig en indrukwekkend om mee te maken dat er zo enorm veel mensen bereid zijn zich in te zetten voor Inloophuis Pisa, voor ons, zodat wij ons werk kunnen voortzetten voor al die mensen die geconfronteerd zijn met kanker. Wij zijn al die mensen die ons geholpen hebben om deze prachtige derde editie van de Battle4Life mogelijk te maken heel dankbaar. Of dat nou was in het beschikbaar stellen van tijd of goederen, het was allemaal even welkom. Kortom, dank jullie wel sponsoren, organisatie en vrijwilligers! Natuurlijk ook dank én heel veel respect voor de deelnemers van vandaag; dank jullie wel!"

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl