Doe mee met Inloophuis Pisa aan de Avondvierdaagse 2018 in Hoorn!

Een van onze trouwe bezoekers, Anneke Stolk, opperde het idee om met lotgenoten of anderszins betrokkenen, de Avondvierdaagse in Hoorn te lopen. Wij vinden dit een bijzonder leuk initiatief en delen dat dus graag met jullie!

 

De Avondvierdaagse in Hoorn vindt plaats van maandag 11 t/m donderdag 14 juni. Er zijn diverse afstanden mogelijk; wij stellen echter voor de kortste afstand (5 km.) te kiezen, zodat er zoveel mogelijk mensen deel kunnen nemen. Deze afstand gaat, op de genoemde dagen, om 18.00 van start en zal in gemiddeld vijf kwartier gelopen kunnen worden. De startlocatie is bij HRTC aan de Holenweg 14 in Hoorn.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om niet alle vier, maar slechts één of meer avonden mee te lopen, alleen krijgen deelnemers die daarvoor kiezen geen officiële medaille.

Vanuit Pisa zullen er ook gastvrouwen en -heren een of meerdere avonden meelopen. Voor een Pisashirt kan worden gezorgd zodat we een herkenbare groep zijn. Leuk idee?

Wie met het Pisa-team wil meelopen kan zich aanmelden bij Arie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij aanmelding verzoeken wij je te vermelden welke avonden je wilt meelopen. Wanneer je een officiële medaille wilt ontvangen, verzoeken wij je, behalve je naam, ook je adresgegevens en emailadres op te geven. Arie zal je dan officieel aanmelden. De kosten van de officiële inschrijving bedragen € 5,-- per persoon; “gewoon” meelopen is kosteloos.

Hartstikke gezellig als jij ook meeloopt!

   

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl