Onderzoek ‘Werk na kanker’

Ingrid Boelhouwer van de Hogeschool van Amsterdam heeft een onderzoek geïnitieerd over Werk na kanker en vroeg ons dit onderzoek onder jullie aandacht te brengen. Wij voldoen graag aan dit verzoek.

 

Ingrid Boelhouwer: “Steeds meer mensen krijgen kanker en steeds meer werkenden hebben kanker gehad. Ieder jaar krijgen circa 40.000 werkenden in Nederland te horen dat ze kanker hebben. Is jou dat in het verleden ook overkomen?

Kreeg je twee tot tien jaar geleden kanker en heb je op dit moment werk? Het kan gaan om werk in loondienst, om oproepwerk of uitzendwerk. Of misschien ben je zzp’er of ondernemer? Dan wil ik je vragen om mee doen aan dit onderzoek en de vragenlijst in te vullen.

Wanneer je deelneemt krijg je na 9 maanden én na 18 maanden per e-mail het verzoek nogmaals een aantal vragen te beantwoorden. Hopelijk doe je daar dan ook aan mee. Deelname is echter altijd vrijwillig. Je kunt op elk moment je deelname -zonder opgave van reden- stopzetten.

Als je besluit mee te doen, lever je een belangrijke bijdrage. Door dit onderzoek wordt duidelijk wat er nodig is om na kanker te kunnen blijven werken en werkvermogen te behouden. Dat is belangrijk voor velen, namelijk alle werkenden die de diagnose kanker hebben gekregen, de werkomgeving van deze mensen, de leidinggevenden en iedereen die mensen met werk na kanker ondersteunt.

Veel dank en mail bij vragen gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Drs. Ingrid Boelhouwer HOGESCHOOL VAN AMSTERDAM

DOE MEE AAN DIT ONDERZOEK Ga naar hva.nl/werknakanker en vul de vragenlijst in.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl