Workshop ‘Werken met verbeelding, vergroten van veerkracht’

Op 14 augustus a.s. verzorgt Mieke Sachs, van 19.00 tot 20.30 uur, bij Inloophuis Pisa de workshop ‘Werken met verbeelding, vergroten van veerkracht’.

 Een belangrijke psychologisch gegeven is dat beelden iets in beweging zetten. Daarvan wordt onder meer gebruik gemaakt in de reclamewereld. Soms zijn woorden ingewikkeld of soms heeft iets nog geen woorden. Het kan dan fijn zijn om op een andere manier te ontdekken wat er in je gaande is; op zoek te gaan naar een beeld dat bij jou past en bij hetgeen je zo bezighoudt. 

Op deze avond gaan we hier op verschillende manieren mee aan de slag. Werkvormen zijn: een geleide visualisatie en werken met kaarten uit de verbeeldingstoolkit.

Tijdens deze workshop kan je zelf ervaren hoe jij verbeelding kunt inzetten om je eigen veerkracht te vergroten. Je maakt kennis met de genoemde werkvormen en ervaart wat het beste bij jou past, zodat je daar eventueel thuis verder mee kunt gaan.  

De eigen bijdrage voor deze workshop bedraagt slechts vijf euro per persoon. Je kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mieke Sachs

Mieke begeleid vanaf 2003 individuen en groepen bij uiteenlopende vragen op het gebied van zingeving en rouwverwerking. Voor meer informatie over Mieke, kun je haar website bezoeken: https://www.gewoonmieke.nl.

Graag tot dinsdagavond 14 augustus! 

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl