NIEUW: HERENSOCIËTEIT INLOOPHUIS PISA

Op 4 oktober a.s. vindt van 18.00 tot circa 20.30 uur de eerste Herensociëteit bij Inloophuis Pisa plaats. Ja, inderdaad, een bijeenkomst voor alleen mannen.

 

 

Inloophuis Pisa biedt een plek waar iedereen, die met de gevolgen van kanker te maken heeft, welkom is. In de praktijk blijkt echter dat driekwart van de bezoekers (en het leeuwendeel van de medewerkers) van het vrouwelijke geslacht is. Stappen vrouwen gemakkelijker over de drempel van Pisa? Kunnen ze beter over hun problemen praten dan mannen? Durven ze hun verdriet en blijdschap eerder te tonen? Wij vermoeden dat mannen dat niet beter of slechter doen dan vrouwen, maar wel ánders. Mannen hebben niet minder zorgen, verdriet of angst, maar gaan daar vaak anders mee om. Mannen hebben misschien ook andere behoeften dan vrouwen en dus kan het prettig zijn om nu eens met alleen mannen bij elkaar te komen. Dat geeft direct een andere sfeer, met heel eigen mogelijkheden en invulling.

Voor wie is deze herensociëteit bedoeld? Voor mannen die geconfronteerd zijn met de gevolgen van kanker: zelf ziek zijn (geweest), mannen die de partner van iemand zijn die ziek is en mannen die nabestaande zijn, al deze mannen zijn van harte welkom! Doel? Met elkaar een zinvolle en gezellige avond beleven waarin ruimte is voor uitwisseling, ontmoeting, serieuze zaken, maar ook voor plezier en ontspanning.

Deze eerste bijeenkomst wordt er gezamenlijk een eenvoudige maaltijd bereid en genuttigd. Tijdens het diner wordt er gebrainstormd over de verdere invulling van deze bijeenkomsten.

De organisatie van deze herensociëteit van Inloophuis Pisa verheugt zich erop om, samen met de aanwezige heren, het vervolg op deze avond vorm te geven en hoopt op een enthousiaste opkomst!

Bijdrage: € 5,00 per bijeenkomst + delen van evt. gemaakte extra kosten

 

Aanmelden: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via website: www.inloophuispisa.nl of telefonisch tijdens opening: 0229 – 75 85 31

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl