Nieuwe deelnemers ROUW-kost van harte welkom! Kom je eten?

Veel mensen die door het verlies van hun partner alleen zijn komen te staan ervaren het als ongezellig om voor zichzelf te koken en alleen te eten. Samen een maaltijd bereiden en met elkaar aan tafel zitten geeft al zo veel meer gezelligheid. Vanuit die behoefte heeft Inloophuis Pisa haar activiteit ‘ROUW-kost’ in het leven geroepen. Samen gerechten uitzoeken, boodschappen doen, koken, eten en praten. Dát is ROUW-kost! Momenteel is de groep deelnemers iets geslonken en is er dus plaats voor nieuwe deelnemers. Kom jij erbij?

 

Tijdens het koken en de gemeenschappelijke maaltijd is er natuurlijk alle gelegenheid om ervaringen uit te wisselen of simpelweg gezellig met elkaar te praten. Niets moet, alles mag, zolang alle deelnemers zich daar maar prettig bij voelen.

Bij deze nabestaandengroep staan het sociale contact en de gezelligheid centraal en zal dus niet persé diepgaand uitgewisseld hoeven worden. ROUW-kost is derhalve ongedwongener en vrijblijvender dan een gespreksgroep en dat maakt deze groep heel geschikt voor nabestaanden die wat minder “praterig” zijn en het fijn vinden om een iets actievere bijeenkomst te bezoeken.

Tevens zou deze groep ook in de behoefte kunnen voorzien van mensen die in de nabestaandengroep hebben meegedaan en daar afscheid hebben genomen en op een iets andere wijze het contact met lotgenoten in Pisa willen voortzetten.

Initiator van deze groep is Elly Mens-van Damme. Zij is zelf nabestaande, heeft een tijd in de reguliere nabestaandengroep meegedraaid, houdt enorm van koken en zet zich nu in om ROUW-kost te helpen organiseren. Gastvrouw Marry Korse is vanuit Inloophuis Pisa bij de ROUW-kost bijeenkomsten aanwezig.

ROUW-kost vindt één keer per maand plaats, in principe op elke derde dinsdagavond van de maand, van ca. 17.00 tot 21.00 uur en de eigen bijdrage is 2,50 per persoon én een evenredig deel van de kosten van de ingrediënten van de maaltijd.

Meer informatie, vragen, aanmelden? Telefoon: 0229 - 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl