Steun Inloophuis Pisa met Deen sponsoractie!

Supermarktketen Deen organiseert dit jaar voor de negende keer in successie de sponsor-muntenactie. Deen Supermarkten wil met deze actie haar maatschappelijke verantwoordelijkheid uitdragen. In datzelfde kader was Michel Geertsma van het Deen-filiaal aan het Aagje Dekenplein in Hoorn onlangs op bezoek bij Inloophuis Pisa. Hij had zijn medewerkers gevraagd om een goed doel op te geven voor de sponsoractie en daar kwam Inloophuis Pisa vrijwel unaniem uit naar voren.

Geertsma was, tijdens zijn bezoek aan ons huis, overigens onder de indruk van de warme uitstraling, professionaliteit én de variëteit aan activiteiten die ons inloophuis te bieden heeft en besloot direct dat tijdens de muntenactie van Deen er in zijn filiaal ruimte zou worden gecreëerd voor een presentatie van Inloophuis Pisa.

Dit weekend gaat de actie van start en kunt u de munten, die u bij het afrekenen ontvangt, in de Inloophuis Pisa-koker bij de uitgang deponeren. Let op, de munten zitten verpakt bij de Halokaartjes! Doet u uw boodschappen bij een ander filiaal van Deen? Neem dan toch de munten in ontvangst en geef ze af bij Inloophuis Pisa aan de Draafsingel 59 in Hoorn alstublieft! De actie loopt overigens t/m 27 oktober a.s.

Doet u mee? Het principe is heel simpel: hoe meer munten, hoe meer geld voor Inloophuis Pisa!

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads