Onderzoek naar de maatschappelijke waarde van inloophuizen. Doe je mee?

In opdracht van KWF Kankerbestrijding en IPSO (de branchevereniging voor inloophuizen) voert adviesbureau Sinzer een landelijk onderzoek uit naar de maatschappelijke waarde van inloophuizen voor haar bezoekers.

 

Daar is namelijk nog maar weinig over bekend, terwijl het voor ons als inloophuis belangrijk is daar meer over te weten. De onderzoeksresultaten kunnen ons namelijk helpen uitleggen, bijvoorbeeld in gesprekken met gemeenten over onze financiering, waarom het zo belangrijk is voor onze bezoekers dat wij bestaan.

Vragenlijst

Het onderzoek is voor een groot deel gebaseerd op een vragenlijst onder bezoekers van inloophuizen. In totaal hebben de onderzoekers bijna 1.000 ingevulde vragenlijsten nodig! Wij vinden het heel belangrijk dat dit onderzoek wordt uitgevoerd en werken er dus graag aan mee. Dat is de reden dat we jou verzoeken de vragenlijst in te vullen!

Hoe werkt het? De vragenlijst wordt op internet ingevuld en is volledig anoniem (er worden dus geen naam of contactgegevens gevraagd). Het invullen duurt ongeveer 10-15 minuten. Invullen kan tot en met zondag 21 oktober.

Wil je meedoen? Klik dan op de volgende link om naar de vragenlijst te gaan: https://www.surveymonkey.com/r/inloophuizen

Heb je vragen over het onderzoek? Dan kun je vanzelfsprekend bij ons terecht, maar het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met Vincent Belgraver (projectleider van het onderzoek) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dank je wel!

Inloophuis Pisa

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl