Doe je mee aan het onderzoek naar de maatschappelijke waarde van inloophuizen?

Wij zijn blij dat al veel van onze (oud)bezoekers de enquête van Onderzoeksbureau Sinzer hebben ingevuld. Dank daarvoor! Heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld? Wij stellen uw medewerking erg op prijs! 

In opdracht van KWF Kankerbestrijding en IPSO (de branchevereniging voor inloophuizen) voert adviesbureau Sinzer een landelijk onderzoek uit naar de maatschappelijke waarde van inloophuizen voor haar bezoekers. Daar is namelijk nog maar weinig over bekend, terwijl het voor de inloophuizen belangrijk is daar meer over te weten. De onderzoeksresultaten kunnen hen namelijk helpen uitleggen, bijvoorbeeld in gesprekken met gemeenten over financiering, waarom het zo belangrijk is dat de inloophuizen bestaan.

Het onderzoek is grotendeels gebaseerd op een vragenlijst onder bezoekers van inloophuizen. In totaal hebben de onderzoekers bijna 1.000 ingevulde vragenlijsten nodig!

Hoe werkt het? De vragenlijst wordt op internet ingevuld en is volledig anoniem (er worden dus geen naam of contactgegevens gevraagd). Het invullen duurt ongeveer 10-15 minuten. Invullen kan tot en met zondag 21 oktober. Meedoen? https://www.surveymonkey.com/r/inloophuizen

Met vragen over het onderzoek kunt u vanzelfsprekend terecht bij Inloophuis Pisa via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar u kunt zich ook rechtstreeks wenden tot Vincent Belgraver (projectleider van het onderzoek) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij willen iedereen die de vragenlijst in heeft gevuld of dat nog gaat doen, heel hartelijk danken!

Het team van Inloophuis Pisa

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl