• Start

Auteur Mirjam Scholten komt naar Inloophuis Pisa!

Op donderdag 22 november van 19.30 tot 21.00 uur vertelt Mirjam Scholten bij Inloophuis Pisa over haar boek ‘Uiteindelijk’ en beantwoordt tal van vragen rondom het levenseinde. Mirjam Scholten (1953) uit het Noord-Hollandse Zwaag is zelfstandig journalist en tekstschrijver. Daarnaast ondersteunt Mirjam mensen die te maken hebben met rouw en verlies én zij schreef het boek ‘Uiteindelijk’. Daarover gaat zij graag bij Inloophuis Pisa in gesprek.

Haar boek geeft antwoord op alle mogelijke vragen over de concrete aspecten rondom het levenseinde. Allerlei onderwerpen komen aan bod. Daarbij valt te denken aan wilsverklaringen, hospices, euthanasie, de laatste wilpil en nog veel meer. Deze avond is bedoeld voor hen die zich willen bezinnen op het laatste stuk van het leven en is, behalve informatief en praktisch, ook beschouwend.

Mirjam zelf: “Je hoort dat je ziek bent en dat je niet meer beter wordt. Dan kun je bestormd worden door tal van emoties. Er rijzen vragen. Vragen over sterven en de dood, pijn, verdriet. Hoe zal het sterven zijn, hoe zie je het voor je? Hoe kun je richting geven aan het gesprek met de huisarts of de behandelend specialist? Misschien heb je nog geen wilsverklaring en wil je weten hoe je je wensen het beste kunt vastleggen. En: hoe kun je zelf invloed uitoefenen, wellicht het heft in eigen hand nemen?”

Op 22 november a.s. vertelt Mirjam niet alleen over haar boek, maar gaat ook het gesprek aan met de aanwezigen: “Mensen hebben natuurlijk zo hun vragen, maar wéten ook veel. Zij kunnen anderen verder brengen door over eigen ervaringen te vertellen. Dat vind ik mooi om te ervaren.”

Wij vragen een bijdrage in de kosten van vijf euro per persoon, inclusief koffie en/of thee.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads