• Start

Bijeenkomst 'Ouders van een overleden kind'

Wanneer je je kind verloren hebt is er een gat geslagen in je leven en het vraagt het uiterste van een ouder om de draad van het leven weer op te pakken. Ook in Inloophuis Pisa ontmoeten wij regelmatig mensen die dit is overkomen en blijkt er behoefte om gedachten, gevoelens en ervaringen uit te wisselen met ouders die hetzelfde is overkomen. 

 Hoe ga je verder na zo’n afschuwelijk ingrijpend verlies?

Onderwerpen die aan bod kunnen komen: de ervaringen met de behandelingen in het ziekenhuis, de machteloosheid die je als ouder ervaart als je je kind ziet lijden en hier niets aan kunt doen en uiteindelijk je kind moeten loslaten. Of de immense klap van een plotseling verlies n.a.v. hartstilstand, suïcide of verkeersongeval.

Hoe communiceer je met je evt. partner , je evt. andere kinderen en kleinkinderen. Hoe ga je om met je kwetsbaarheid en het gevoel dat de zon nooit meer zal schijnen. Waar loop je allemaal tegen aan in je omgeving, hoe ga je weer verder, waar en bij wie vind je troost ?

Zomaar een aantal vragen van de vele waar je als ouder van een overleden kind mee leeft en een antwoord op moet zien te vinden.

Wij willen jullie uitnodigen voor een bijeenkomst op dinsdag 20 november 2018 van 19.30 tot 21.30 uur in Inloophuis Pisa.

Deze avond bieden wij gelegenheid om andere ouders (stiefouders, schoonouders en grootouders) te ontmoeten die een kind aan kanker hebben verloren en iets van al deze vragen en ervaringen met elkaar te kunnen delen. Juist lotgenoten geven elkaar erkenning en herkenning, snappen waar je het over hebt en dat maakt hopelijk iets minder eenzaam, geeft steun en hopelijk nieuwe moed om verder te gaan.

Als dit je aanspreekt meld je dan aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijdrage: € 5,-- per persoon, incl. koffie en thee.

Wij hopen van harte dat jullie aanwezig zullen zijn.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads