• Start
  • Creatief en reflectief schrijven voor mensen met kanker en hun naasten

Creatief en reflectief schrijven voor mensen met kanker en hun naasten

Op dinsdag 4 december a.s. vindt er, van 10.00 tot 12.00 uur, weer een ochtend ‘Creatief en reflectief schrijven’ plaats bij Inloophuis Pisa. Natuurlijk weer onder de bezielende leiding van Carla van den Homburgh.

 

Dit keer is het thema ‘Schrijvend reflecteren in je dagboek’. Misschien wil je dat al langer, maar hoe begin je? Tijdens de workshop leer je hoe je je dagboek kunt gebruiken als veilige haven. Op 4 december werkt Carla met haar deelnemers, aan de hand van korte, simpele oefeningen aan het onderwerp ‘zoet’. De deelnemers maken lijstjes, halen herinneringen op, associëren en schrijven korte teksten. Het gaat daarbij vooral om plezier in het schrijven en niet om een mooi of foutloos verhaal. Schrijfervaring is dan ook niet nodig.

Carla: “Op deze manier wordt schrijven een ankerplek waar je datgene wat jou bezighoudt in je leven, woorden kunt geven. Zodat er ruimte komt, overzicht en rust. Je krijgt praktische handvatten en creatieve methoden aangereikt om bij je hart te komen. Daarvoor is geen schrijfervaring nodig. Enkel de bereidheid om open te staan voor wat zich aandient als je je pen op papier zet. Hervind je balans en schrijf mee. Ervaar de kracht van schrijven.”

Carla van den Hombergh volgde de trainersopleiding Luisteren naar je Pen®. Zij geeft workshops creatief schrijven en organiseert sinds 2010 een schrijfcafé in Enkhuizen.

Inloophuis Pisa vraagt voor deelname aan deze ochtend een bijdrage in de kosten van € 7,50 per persoon waarbij ervan wordt uitgegaan dat je zelf pen en papier meeneemt.

Informatie en aanmelden (uiterlijk zondag 2 december) kan via: Inloophuis Pisa 0229-75 85 31 (tijdens openingstijden) of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads