Een heerlijke verrassing!

Een drietal mooie kerkgemeenten, te weten het Foreestenhuis Hoorn, de Protestantse Gemeente Hoorn-Zwaag-Blokker en de Evangelische Lutherse Gemeente Hoorn, sloeg de handen ineen om Inloophuis Pisa een fijne eindejaarsverrassing te bezorgen en dat is gelukt!

 

Wij gaan de bijdrage die wij van hen mochten ontvangen gebruiken voor noodzakelijke aanpassingen in het huis; met name in de keuken. De keuken van Inloophuis Pisa wordt veel gebruikt. De huiselijke inrichting leent zich er uitstekend voor om gesprekken te voeren met onze bezoekers, maar er vinden ook met regelmaat activiteiten plaats die simpelweg in de keuken hóren. Activiteiten waarbij een groep bezoekers met elkaar kookt én eet. De deelnemers genieten enorm van deze activiteiten waarbij lotgenotencontact natuurlijk verloopt en de eenzaamheid wordt doorbroken.

Na 9 jaar intensief gebruik van het huis zijn sommige onderdelen toe aan een opfrisbeurt. Bovendien willen wij enkele maatregelen nemen om de gehorigheid wat te beperken en moeten er zaken vervangen worden, zoals de vaatwasser. De bijdrage van de drie kerkgemeenten wordt onderdeel van dit grotere plan en is dus zeer welkom!

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads