OPEN DAG Inloophuis PISA op 2 februari a.s.!

Op zaterdag 2 februari 2019 zet Inloophuis PISA van 12.00 tot 16.00 uur haar deuren open voor iedereen die benieuwd is naar ons huis, naar wie wij zijn en wat wij doen. Je kunt deze dag vrijblijvend een kijkje komen nemen en kennis maken met onze medewerkers en de verschillende activiteiten van het inloophuis. De activiteiten van Inloophuis PISA zijn heel divers en zeker niet alleen voor patiënten, maar ook voor hun partners, kinderen, ouders en ook voor nabestaanden!

Deze middag is PISA “in bedrijf”, d.w.z. dat het mogelijk is om diverse activiteiten mee te doen. Zo kun je aanschuiven in ons creatief atelier en uit volle borst komen meezingen tijdens het meezing-concertje van ons PISA koor "Zingen voor je leven". Deze middag is er ook een mini-workshop theater “Spelen voor je Leven” en kun je een lekkere metamorfose- , voetreflex- of handmassage ondergaan. Speciale gast deze middag: Singer-songwriter Sylvia Aimee (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan dit jaar van PISA heeft zij een speciaal PISA lied voor ons geschreven en zal dit bij ons ten doop komen houden.

Programma deze middag

12.30 uur: Yogadocent Emelie Zwaan zal (met acceptabel weer) met ons de zonnegroet brengen in de tuin van Villa Pisa. En anders binnen natuurlijk.

13.30 uur: Een kort meezing-optreden door het Pisakoor Zingen voor je Leven o.l.v. Klaas Kloppenburg.

14.00 uur: Singer-songwriter Sylvia Aimee zal het speciaal voor ons jubileumjaar door haar geschreven PISA-lied voor het eerst ten gehore brengen. Een uniek moment dus!

15.00 uur: Kom meespelen! Mini workshop theater “Spelen voor je Leven” o.l.v. Michèl Snoek, dramadocent en hoofdrolspeler in “De reis van je Leven.

Gedurende de hele middag is het mogelijk de verschillende types ontspanningsmassage te ondergaan.

Naast dit alles staat er vanzelfsprekend een kopje koffie of thee met zelfgebakken koekjes of een glaasje fris voor u klaar en geven de gastvrouwen en activiteitenbegeleiders u graag nadere informatie.

Zien wij jou ook op zaterdag 2 februari? Neem gerust iemand mee als je dat prettig vindt. Ook kinderen en jongeren zijn van harte welkom!

NB: In het kader van Wereldkankerdag gaat er op donderdag 31 januari a.s. van 11.00 tot 12.30 uur weer een aantal medewerkers van Inloophuis PISA naar de verschillende oncologieafdelingen van het Westfriesgasthuis om als blijk van respect en bemoediging een tulp te overhandigen aan patiënten, hun naasten en hun zorgverleners.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads