We maken er een feestje van bij ’Spelen voor je leven’ op 15 januari a.s.!

Dát was onze uitnodiging van vorige keer. Helaas is ons feestje toen niet door gegaan, maar dat geeft jou de kans je alsnog op te geven en mee te komen feesten! Het feestje zal nu plaatsvinden op dinsdag 15 januari, van 10:00 tot 12:00 uur en jij bent uitgenodigd! Begeleidster Michél Snoek hoopt je dan te zien! 

 

Wat is ‘Spelen voor je Leven’?

“Spelen voor je leven" is in het leven is geroepen voor mensen die direct of indirect met de gevolgen van kanker te maken hebben. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het spelen van theater kan bijdragen tot verwerking en dat veel mensen door het spelen ontspanning, afleiding, plezier, veiligheid en vrijheid ervaren. Tevens is het binnen theater mogelijk om uit te proberen, te creëren en samen te zijn. Door toneel te spelen kun je dat wat er in je speelt tot uitdrukking brengen. Toneelspelen met lotgenoten geeft positieve energie, hoop, zelfvertrouwen en een sterk gevoel van saamhorigheid.

Na de start in 2014 en het succes van de theatervoorstelling “Pisa op de Planken” in november 2017 vindt deze activiteit elke derde dinsdag van de maand plaats bij Inloophuis Pisa.

Tijdens ‘Spelen voor je leven’ worden leuke speeloefeningen verbonden aan een thema, waarbij er continu wordt gekeken naar de behoefte van de groep en de individuele deelnemers. De inhoud van de bijeenkomsten zal vanuit dat oogpunt gemaakt worden. Het spel zal nooit los staan van én nooit volledig gericht zijn op kanker. Het is een ontspannen moment waarin de deelnemers met elkaar al spelend plezier zullen beleven. Ervaring met toneel spelen is helemaal niet nodig, plezier met elkaar staat voorop!

Spelen voor je leven"” is net als “Zingen voor je leven” een initiatief van Stichting Kanker in Beeld; verwerking door expressie.

Inloophuis Pisa vraagt een bijdrage in de kosten van 7,50, inclusief koffie en thee. De begeleiding is in handen van Michèl Snoek, afgestudeerd dramatherapeute en speler bij Verhip. Michèl is zelf geconfronteerd met kanker en speelde de hoofdrol in “De reis van je leven”.

Meer informatie, vragen, aanmelden? Telefoon: 0229 - 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
 
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2017 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads.nl