• Start
  • Managers en bestuurders laten zich opsluiten voor jarig Inloophuis Pisa

Managers en bestuurders laten zich opsluiten voor jarig Inloophuis Pisa

Op 4 februari (Wereldkankerdag) laten 6 bestuurders uit West-Friesland zich vrijwillig opsluiten in Inloophuis Pisa.

Op maandag 4 februari, Wereldkankerdag, laten 6 managers en bestuurders uit West-Friesland zich opsluiten in Inloophuis Pisa in Hoorn.

De groep, die bestaat uit Ad Geerdink, directeur van het Westfries Museum, Hans Huibers, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep, Hannie van Lent van Startwijzer, Marjolijn Dölle van WerkSaam Westfriesland, Henry Meijdam, directeur van het Interprovinciaal Overleg en JanWillem Breukink, voormalig CEO van Incotec en voorzitter van Seed Valley. laat zich vrijwillig ‘opsluiten’ in het Inloophuis en zet hun overtuigingskracht, charme en netwerk in om geld in te zamelen voor het goede doel.

De Lock-Up zal live te volgen zijn op https://onswestfriesland.nl . Het gemeentebestuur van Hoorn ondersteunt de actie van harte. Wethouder van Volksgezondheid Marjon van de Ven, komt aan het einde van de dag langs om de totale opbrengst bekend te maken.

Waarom een Lock-Up?

Inloophuis Pisa heeft dit jaar een jubileum te vieren: 10 jaar! Inloophuis Pisa is voor een heel groot deel afhankelijk van sponsoring en donaties van bedrijven, organisaties, fondsen en particulieren. Met de Lock-Up wil Pisa een structurele basis creëren om er voor te zorgen dat het inloophuis haar activiteiten voor mensen met kanker, hun naasten en hun nabestaanden, ook de komende jaren kan blijven uitvoeren.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads