Prachtige opbrengst Lock-Up voor Inloophuis Pisa!

‘Dit hadden we niet durven dromen’, roept bestuursvoorzitter Karin Zeeman verheugd op het moment dat de Hoornse wethouder, Marjon van de Ven, de opbrengst van de inspanningen van de ‘zes van Pisa’ bekend maakte. 

Maar liefst € 21,650,-- wisten Ad Geerdink, directeur van het Westfries Museum, Hans Huibers, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep, Hannie van Lent van Startwijzer, Marjolijn Dölle van WerkSaam Westfriesland, Henry Meijdam, directeur van het Interprovinciaal Overleg en JanWillem Breukink, voormalig directeur van Incotec en voorzitter van Seed Valley bij elkaar te bellen!! Naast de bekendmaking van de mooie opbrengst, overhandigde de wethouder bovendien een cheque van € 500,-- aan voorzitter Karin Zeeman ter verhoging van de feestvreugde. 

Het zestal liet zich op 4 februari tussen 13.00 en 17.30 uur vrijwillig ’opsluiten’ om met hun overtuigingskracht, charme en netwerk geld in te zamelen voor het goede doel. Pisa is immers voor een heel groot deel afhankelijk van sponsoring en donaties van bedrijven, organisaties, fondsen en particulieren. De zes prominente West-Friezen maakten er in de loop van de middag steeds meer een ‘sport’ van om zoveel mogelijk geld binnen te halen. Tijdens de pauzes werden de resultaten vergeleken en vervolgens werd er met nóg meer verve gebeld nadat ze weer naar hun eigen plek in de villa terugkeerden.

‘De opbrengst is boven verwachting’, beamen ook de andere aanwezige bestuursleden. Ook de aandacht van de pers was groter dan verwacht. ‘Wij zijn iedereen die op wat voor manier dan ook, er aan toe bij heeft gedragen dat de Lock-Up zo’n succes werd, uiterst dankbaar! Nu gaan we met elkaar wat drinken, naar de fijne muziek van Johan Kruizinga luisteren en een relaxed moment met elkaar beleven.’

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads