• Start

Kom dinsdag 12 maart a.s. van 10.00 tot 12.00 uur ook Spelen voor je Leven bij PISA! Je kunt er nog bij!

Bij dit evenement gaat het vooral om plezier. Ervaring met toneel spelen is niet nodig! We beginnen met leuke speloefeningen die worden verbonden door een thema. Daarbij wordt er continu gekeken naar de behoefte van de groep en de individuele deelnemers.

De inhoud van de bijeenkomsten zal vanuit dat oogpunt gemaakt worden. Het spel zal nooit los staan van én nooit vollediggericht zijn op kanker. Het is een ontspannen moment waarin we met elkaar al spelend plezier zullen beleven. 'Spelen voor je Leven' wordt begeleid door Michèl Snoek, afgestudeerd dramatherapeute en speler bij Verhip. Michèl is zelf geconfronteerd met kanker en speelde de hoofdrol in “De reis van je leven”.

De activiteit “Spelen voor je leven" is in het leven is geroepen voor mensen die direct of indirect met de gevolgen van kanker te maken hebben. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het spelen van theater kan bijdragen tot verwerking en dat veel mensen door het spelen ontspanning, afleiding, plezier, veiligheid en vrijheid ervaren.Tevens is het binnen theater mogelijk om uit te proberen, te creëren en samen te zijn. Door toneel te spelen kun je dat wat er in je speelt tot uitdrukking brengen. Toneelspelen met lotgenoten geeft positieve energie, hoop, zelfvertrouwen en een sterk gevoel van saamhorigheid.

Meer informatie, vragen, aanmelden? Telefoon: 0229 - 75 85 31 (tijdens openingsuren) of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads