Festival “The Comfortzone” in Putten

Het is voor de bezoekers van Pisa weliswaar niet naast de deur, maar wij wilden jullie deze informatie toch niet onthouden. Op zaterdag 10 augustus 2019 vindt er, van 11.00 tot 17.00 uur een festival plaats op het prachtige landgoed Schovenhorst in Putten. Dit jaarlijkse festival is met name bedoeld voor (jong) volwassene met kanker en wordt georganiseerd door Coach Connect.

Coach Connect kwam op het idee voor een dergelijk festival omdat met name (jong) volwassenen graag naar festivals, concerten en/of een parade gaan maar door hun ziekte daar niet meer toe in staat zijn. Door of na de behandelingen treedt er vermoeidheid op, concentratieproblemen en nog ander gevolgen. Aangezien op een festival de muziek vaak hard is, er vooral veel vet eten te krijgen is en er weinig comfortabele plekken zijn om even lekker te kunnen zitten, wordt de wereld nog kleiner dan hij al is door de behandelingen ( of erna).

Dit moet anders dacht Coach Connect!

“The ComfortZone” is het eerste unieke festival speciaal voor (jong) volwassenen die geraakt zijn door kanker!

Op dit festival kan men genieten van (akoestische) muziek, cabaret, even ontspannen door middel van een hand- of voetmassages, workshops en ervaringsverhalen. Op een manier die de bezoekers het comfort biedt die zij nodig hebben, in een mooie omgeving en in de sfeer van een festival of de parade. Zittend, hangend, liggend en met fijne faciliteiten.

Het festival kent een heel divers aanbod. Zo komt bijvoorbeeld Esther Schouten (Wereldkampioene Boksen). In 2007 bleek dat Esther aan lymfeklierkanker leed: Na een periode van zware chemokuren en bestralingen, kwam zij er weer bovenop. Na deze moeilijke tijd zette Esther alles op alles en werd wederom wereldkampioene.

Men kan ook luisteren naar het boeiende verhaal van Loek Peters (acteur). De grappige liedjes van Barbara Breedijk (cabaretière) of gaan dansen in de Silent disco, trouwen voor één dag met wie men maar wil, of simpelweg genieten van alles wat er voorbij komt. Het festival biedt een comfortabele plek waar men kan genieten en kan ontspannen in een plezierige sfeer met gelijkgestemden, informatie kan inwinnen én vermaakt worden.

Meer informatie vind je op www.thecomfortzone.nl

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads