• Start

Leerlingen Taborcollege d’Ampte organiseren sponsorloop voor Pisa!

Vandaag, 5 juli, vindt er een sponsorloop plaats door de leerlingen van het Taborcollege d’Ampte.

De keuze voor Pisa als goed doel kwam voort uit een bezoek van Vincent Swier, Teamcoach Vakcollege Techniek aan Pisa. Hij nam vanzelfsprekend een groep leerlingen mee. Vincent Swier en zijn leerlingen waar onder de indruk van hetgeen Pisa betekent voor mensen met kanker en hun naasten en nabestaanden. De leerlingen hebben naderhand hun klasgenoten e.a. vertelt over het werk van Pisa en hebben zich enorm ingezet om sponsorgeld te vergaren bij familie, buren en vrienden.

Maar liefst 110 leerlingen verschijnen vandaag aan de start voor een estafetteloop langs de ‘’driehoek’’ Hoorn-Medemblik-Enkhuizen. Om 8 uur zijn de eerste hardloopgroep en de eerste wandelgroep van start gegaan. Een deel van de leerlingen loopt de route ‘linksom’, een ander deel ‘rechtsom’. Elke 10 kilometer staat er een nieuwe groep klaar om het stokje over te nemen. Beide groepen ontmoeten elkaar vanmiddag rond 17 uur weer in Wervershoof.

Helen Sijm, secretaris van Pisa, loste vanmorgen het startschot. Helen: ‘’Ik ben heel benieuwd wat de uiteindelijke opbrengst zal zijn, maar ik ben sowieso trots op de leerlingen voor het feit dat zij voor Pisa letterlijk hun beste beentje voorzetten vandaag’’.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads