Dank, dank, dank

Wij werden zó blij van dit bericht van Sjoerdtje Pasma, een van ‘de opvarenden’ van De Schuttevaer tijdens de jaarlijkse Vaardag van Pisa, dat wij het heel graag met jullie delen. Overigens staan heel binnenkort alle foto’s van de Vaardag online.

Sjoerdtje:

DANK, DANK, DANK!!

Een paar weken geleden werd ik door Pisa weer uitgenodigd om mee te gaan met hun jaarlijkse “schoolreisje”, de vaartocht met De Schuttevaer. Ik zeg ‘weer’, want ook 2 jaar geleden was ik een van de gelukkigen. Destijds zaten we nog volop in het behandeltraject van mijn zoon en had hij net een zware operatie ondergaan. Nu is hij gelukkig schoon en zitten we in het traject van de controles. Nog steeds spannend, maar een stuk minder heftig en emotioneel…………. Althans, dat dacht ik.

Want toch kwamen vanochtend de emoties weer bovendrijven, op het moment dat ik De Schuttevaer opstapte. Niet alleen het besef dat ik nog steeds zorgen hebt om (de toekomst van) mijn zoon, maar ook omdat ik zag met hoeveel schepelingen ik vandaag het water op zou gaan. Allemaal mensen die te maken hebben (gehad) met die rotziekte kanker. Vooral toen ik tijdens het voorstelrondje mezelf introduceerde, merkte ik dat mijn emotie nog steeds heel hoog zit. Zelfs nu het bij ons thuis niet meer zo spannend is als 2 jaar geleden.

Na de warme ontvangst werden de trossen los gegooid en konden we genieten van een dagje op het water. Genieten van het geluid van het water, de stilte van het Markermeer en de koffie/thee met al dat lekkers er bij en de drankjes. Maar vooral genieten van het gezelschap van en de gesprekken met mooie mensen, die allemaal hun eigen rugzak met zich meedragen en die vandaag allemaal even los mochten komen van hun dagelijkse bestaan en zorgen.

Jammer genoeg zette het weer niet echt zijn beste beentje voor, maar dat deerde niet. Ondanks de regen en kou, kijk ik met veel dankbaarheid terug op een mooie, warme en bijzondere dag. Zo’n dag die voorbij vliegt. Zo’n dag die je inkleurt met een grote goudgele zon. Zo’n dag met een gouden randje. Zo’n dag die mij weer wat energie heeft gegeven.

Inloophuis Pisa, DANKJEWEL dat ik ook dit jaar weer mee mocht varen!!

Liefs,

Sjoerdtje

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads