• Start
  • KWF bezoekt jarig Pisa!

KWF bezoekt jarig Pisa!

Hoog bezoek voor Pisa. Een zware delegatie van het KWF bezocht 24 september jl. onze villa. KWF-bestuursvoorzitter Johan van de Gronden feliciteerde Pisa van harte met haar tienjarig bestaan: “Een inloophuis vervult een belangrijke rol in het leven van mensen die ziek zijn of ziek zijn geweest. Het is fantastisch om te zien dat de vrijwilligers van Pisa dat al 10 jaar met een enorme passie en inzet doen.`

De KWF-delegatie bestond verder uit Anneloes Roelofsen (Teamleider Betere Kwaliteit van Leven), Sarah Nienke van Voorthuisen (Public Affairs) en Misha Stubenitsky (woordvoerder). Ook Sonja Robben, Directeur van de IPSO, de overkoepelende stichting van alle inloophuizen in Nederland, was aanwezig. 

Vanuit Pisa waren coördinator Wiek Luza, voorzitter Karin Zeeman en bestuurslid Marion Smorenburg aanwezig. Er werd gesproken over het versterken van de samenwerking tussen inloophuizen, de IPSO en het KWF, zowel bij een evenement als SamenLoop voor Hoop als daarbuiten. Daarna werd kennisgemaakt met huidige en oud-bezoekers van Pisa, die allen op verschillende manieren met kanker te maken kregen: als patiënt, als naaste en als nabestaande. Zij gaven elk op eigen wijze aan wat het Pisa voor hen betekent of heeft betekend.

Karin Zeeman, voorzitter van Pisa: “We zien in de maatschappij dat de belangstelling voor het onderwerp leven met kanker toeneemt. Gelukkig overleven steeds meer mensen de ziekte kanker, maar zij hebben wel te maken met de vaak levenslange effecten van de ziekte. Naast geld en aandacht voor het voorkomen en genezen van kanker is er ook een noodzaak om beter om te gaan fysieke en psychosociale effecten van een leven met kanker. Het is precies dat gebied waar wij als inloophuis een grote rol spelen.”

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads