• Start
  • Pisa actief tijdens Wijkkijk Festival Hoorn!

Fondsenwerving Pisa blijft noodzaak

Onlangs kwam er een zware delegatie van het KWF op bezoek bij Pisa in Hoorn. Het werd een bijzonder plezierig gesprek waarbij veel ideeën en gedachten met elkaar werden uitgewisseld. Het gesprek werd door beide partijen als bijzonder positief ervaren. Het was bovendien fijn dat er van diverse kanten persaandacht was voor deze bijzondere meeting. Achteraf blijkt dat de krantenkop, die een van de redacties hanteerde, te weten ‘KWF verdubbelt bijdrage Pisa’, door diverse mensen verkeerd is geïnterpreteerd.

Er leeft namelijk nu bij veel mensen de gedachte dat het gaat om een structurele financiële impuls die Pisa zou ontvangen van het KWF. Dat is echter niet het geval. De verdubbeling waar de krantenkop naar verwijst, gaat om een eenmalige donatie voortkomend uit de Samenloop voor Hoop die onlangs plaatsvond.

De opbrengst van de Samenloop gaat voor het overgrote deel naar het KWF en een bescheiden percentage gaat naar regionale initiatieven. Dit percentage werd door het KWF eenmalig verdubbeld. Uiteraard is Pisa daar natuurlijk erg blij mee.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads