Huiskamer-herdenkingsavond bij Pisa op vrijdag 1 november

Op 1 november a.s. houdt Pisa haar jaarlijkse herdenkingsavond. Daarmee sluiten wij aan op het feit dat er rond 1 november, zowel in als buiten kerkelijke kringen, aandacht besteed wordt aan het herdenken van dierbare overledenen.

 

Ook onder onze bezoekers én medewerkers zijn velen geconfronteerd met verlies; in het bijzonder aan de gevolgen van kanker. Het leek ons dan ook een goede zaak om ook dit jaar weer een avond voor en door betrokkenen van Pisa te organiseren, waarop wij bij elkaar komen om samen onze dierbare doden te herdenken.

Er zal deze avond aandacht worden besteed aan verlies en herdenken, er zal piano worden gespeeld, teksten voorgedragen en worden gezongen.
Deze avond zal plaatsvinden in de huiskamer van de villa en mede daardoor een intiem karakter hebben.

Wie wil deelnemen aan deze bijzondere avond wil ik vragen om een bloem mee te nemen voor jouw overleden dierbare, die tijdens de avond door jou in een vaas geplaatst mag worden.
Ook lijkt het ons fijn als er actieve bijdragen vanuit de bezoekers zijn, dus wie zelf een gedicht of een lied of anderszins wil presenteren, laat het mij van tevoren even weten (tel. nr. hieronder), zodat wij het programma kunnen samenstellen.

Het intieme karakter van de avond wordt extra bewaakt doordat er maximaal 30 personen in de huiskamer passen, dus als je deze avond wilt bijwonen is het zaak je tijdig, d.w.z. vóór 28 oktober a.s. aan te melden.
Dit kan door een e-mail te sturen naar mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via de website www.inloophuispisa.nl of je in het inloophuis te laten noteren op de lijst door de gastheer of gastvrouw.

Aan het bijwonen van de avond zijn geen kosten verbonden; een vrijwillige bijdrage in ons varkentje wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld.

Je bent deze avond welkom vanaf 19.00 uur, dan staat koffie en thee klaar.
Om 19.30 uur zal de avond beginnen en rond 20.30 uur eindigen, waarna gelegenheid is voor napraten met een glaasje.

Ik hoop dat deze avond een bijdrage mag leveren aan het omgaan met en het verwerken van je verlies en je hierna een beetje gesterkt je weg zult vervolgen.
Wees van harte welkom!

 

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads