• Start

Ontspanning & Meditatie door Miriam Küsters

Op 12 februari a.s. komt Miriam Küsters van 10:00tot 11:30 uur weer naar Pisa voor haar workshop Ontspanning & Meditatie. De workshops vinden elke 14 dagen op woensdagochtend plaats en bevatten telkens een thema. 

Er wordt gestart met de uitleg van het thema en een welkomstronde. Vervolgens worden de aanvullende oefeningen, die soms meditatief van aard zijn, toegelicht. Er kan tijdens de workshops gebruik worden gemaakt van beeld, geluid en overig materiaal ter ondersteuning. Na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

De thema’s bevatten onderwerpen als:

  • Voelen van jouw lijf en welke invloed hebben herinneringen, spanning en verwachtingen daarop.
  • Ontladen en opladen en het creëren van rust en ruimte.
  • Heling en het opbouwen van vertrouwen.

Mirjam’s doel is om de deelnemers te laten voelen wie zij zijn, zodat zij weten wat ze nodig hebben gedurende de verschillende levensfasen en situaties die het leven hen biedt. Of ze nu welkom zijn of niet.

Mirjam: “De een voelt moeiteloos waar zijn nieren zich bevinden en een ander heeft zelfs moeite om haar grote teen te voelen. De SU (See U) Workshops helpen jou om jouw lijf beter te kunnen waarnemen en er (weer) vertrouwen in te krijgen. Leren ontspannen op ieder moment van de dag loopt als een rode draad door alle workshops heen.”

Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0229 - 75 85 31 (tijdens openingsuren). Pisa vraagt een bijdrage in de kosten van € 7,50 per keer.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads