• Start
  • Nieuwe bestuursvoorzitter Marjolijn Dölle

Nieuw! Kookgroep 'Smaakmakers'

Met ingang van 19 maart 2020 start er een nieuwe kookgroep bij Pisa onder de naam Smaakmakers. Smaakmakers is bestemd voor mensen die door hun behandeling met chemo smaakverlies, smaakvermindering of versterking van smaak hebben. Juist in deze moeilijke periode is het belangrijk op gewicht te blijven en het leven zo aangenaam mogelijk te maken, ook middels smakelijk eten. 

Deze kookgroep wordt geleid door Marjolein van Leeuwaarden en komt voort uit haar eigen ervaring als naaste van iemand met smaakverandering door chemo.  Marjolein houdt zelf erg van koken en is geïnteresseerd geraakt in het concept `Eten met Smaak` van Cees Neefjes, kok van het Dijklander Ziekenhuis.

Marjolein: “Tijdens deze kookavonden wil ik samen met de groep minimaal twee gerechten bereiden die lekker en gezond zijn. Na het koken gaan we dit gezamenlijk opeten. Tijdens het eten kan iedereen door toevoegen van b.v. suiker of kruiden ontdekken waarmee haar of zijn eten smakelijker gemaakt kan worden. Zowel patiënten als naasten die voor hen moeten/willen koken kunnen ervaren hoe ze voor de patiënt smakelijke gerechten kunnen maken.”

Wanneer:  Kookgroep Smaakmakers zal iedere 3e donderdag van de maand bij Pisa gaan koken en eten vanaf 17.30 tot ongeveer 20.00 uur. Eerste bijeenkomst: donderdag 19 maart 2020.

Pisa vraagt een bijdrage in de kosten van  € 12,50 p.p. (dit is inclusief ingrediënten) en we gaat uit van een maximaal aantal deelnemers van zes personen.                     

Aanmelden kan tot 12 maart a.s. via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onze website www.inloophuispisa.nl of telefonisch of bij één van onze gastvrouwen/heren.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads