• Start
  • Stem op 'onze' Mariska

Deur weer op een kier

Met ingang van 2 juni a.s. gaan de deuren van Pisa weer voorzichtig op een kier…

Gedurende de afgelopen tijd moest ook Pisa haar deuren volledig sluiten. Een groot gemis voor alle bezoekers, mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, zo bleek uit de vele reacties.

Wij gingen direct op zoek naar mogelijkheden om ook tijdens de noodgedwongen sluiting en binnen de richtlijnen van het RIVM, die ondersteuning te bieden die wij onze bezoekers normaliter ook bieden. Er werd een bel-team opgericht en met elkaar bedachten wij Pisa’s Pluktuin.  

Versoepeling

Met ingang van 1 juni a.s. vindt er een versoepeling van de regels plaats en vanzelfsprekend grijpen wij die gelegenheid aan om, met inachtneming van de vernieuwde richtlijnen, onze deuren weer enigszins te openen. Dat betekent concreet dat het voor bezoekers met ingang van 2 juni a.s. mogelijk is om een afspraak te maken voor een 1-op-1 gesprek in onze villa.

Bovendien gaan er diverse activiteiten zoals massage, yoga, creatief atelier, wandelactiviteiten, lotgenotenbijeenkomsten, Kindertijd en Chill@Pisa weer (beperkt) van start. Het vergt vanzelfsprekend de nodige planning en voorbereiding; houdt daarom de website van Pisa en haar Facebookpagina in de gaten voor het laatste ‘nieuws’. Mogelijk vinden sommige van deze activiteiten buiten of op een externe locatie plaats.

Wiek Luza, coördinator van Pisa: “Het team van Pisa ziet er enorm naar uit om de bezoekers weer, op gepaste wijze, te kunnen verwelkomen. Dat de ondersteuning, die wij hen normaal gesproken bieden, enorm werd gemist, blijkt uit de enquête die wij onlangs aan al onze bezoekers stuurden. Daaruit bleek duidelijk dat de digitale alternatieven erg op prijs werden en worden gesteld, maar dat er toch grote behoefte is aan dat persoonlijke, menselijke contact waar Pisa voor staat.”

Stap voor of achteruit; Pisa beweegt mee…

Wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren, is voor niemand te voorzien. Een verdere versoepeling behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, maar het kan ook zijn dat we met elkaar toch weer een stap terug moeten zetten. Wij volgen de berichtgeving op de voet en bewegen daar vanzelfsprekend in mee.

Afspraak maken?

Voor het laatste nieuws over Pisa kun je terecht op deze website of op onze Facebookpagina. Voor het maken van een afspraak zijn de mogelijkheden: 0229-758531 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees hier meer over ons protocol.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads