• Start
  • Pisa hervat spontane inloop & activiteiten - artikel NHD

Help mee en houd Pisa open!

Corona raakt ons allemaal! En dat geldt in het bijzonder voor onze doelgroep: mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Kanker is een ziekte die veel angst en onzekerheid met zich meebrengt. En in een tijd waarin de reguliere zorg onder druk staat en isolement voor de kwetsbare doelgroep op de loer ligt, geldt dat des temeer. Juist nu, in deze onzekere tijd is de behoefte aan de steun die wij kunnen bieden zo groot.  

Tijdens de eerste ‘lockdown’ werd maar al te duidelijk wat Pisa betekent voor onze bezoekers. Een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft. Pisa werd dan ook enorm gemist toen de deur tijdelijk dicht was. Daarom is het zo belangrijk dat de deur van Pisa altijd open blijft. Juist nu!

Pisa is hard getroffen door de coronacrisis. Wij zijn afhankelijk van donateurs, fondsen, subsidies en giften. Maar ook van de opbrengst van diverse evenementen, die dit jaar vanwege corona niet door konden gaan. Hierdoor moeten wij een substantieel bedrag aan inkomsten missen. En daarom vragen wij nu jouw hulp! Je kan ons helpen door te doneren (jouw donatie gaat voor 100% naar Pisa). Maar je kunt je ook aansluiten bij onze teampagina en zo je eigen netwerk inzetten, of zelf een actie starten (hulp of inspiratie nodig? neem gerust even contact  op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wij hopen op jouw steun, zodat Pisa kan blijven bieden wat juist nu zo enorm nodig is! Help jij mee? 

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads