• Start
  • Pisa hervat spontane inloop & activiteiten - artikel NHD
Bestuurswisseling in Pisa!
Marjolijn Dölle, directeur van WerkSaam Westfriesland, volgt Karin Zeeman (directeur/eigenaar van Zeeman Vastgoed en Zeeman Makelaars) op als bestuursvoorzitter van de Stichting Inloophuis Pisa in Hoorn.
Nieuw in het Pisa-bestuur is daarnaast Lisette van Drooge (Hoofd Financiën Schouwburg Het Park). Zij volgt Arjenne Kolk (Vermogensmanager Rabobank West-Friesland) op in de rol van penningmeester. Per april 2021 komt er een vacature vrij voor de rol van secretaris.
Vertrekkend voorzitter Karin Zeeman: "Pisa gaf mij extra energie"
Karin Zeeman leidde Pisa de afgelopen zes jaar en zorgde daarin voor een verdere professionalisering van het huis en een betere inbedding in de regio. Zij was de drijvende kracht achter de Battle4Life, de aanjager van festiviteiten tijdens het jubileumjaar 2019 en is een groot netwerker. Karin Zeeman: “Mijn keuze om mijn kennis en kunde in te zetten voor Pisa, een belangrijke maatschappelijke organisatie, is een waardevolle geweest. De medebestuursleden en medewerkers van Pisa gaven mij iedere keer weer extra energie om het belang van Pisa over te brengen. Ik heb met veel plezier deze functie mogen bekleden. Ik ben blij met mijn opvolger: Ik ken Marjolijn als een zeer ervaren en krachtig bestuurder en een geweldig mens. Daarnaast heeft zij een groot netwerk en is een verbinder, zeer welkome eigenschappen voor de bestuursvoorzitter bij Pisa.”
 
Nieuwe voorzitter Marjolijn Dölle: "Kanker zet je leven op zijn kop"
Marjolijn Dölle heeft zin in haar nieuwe uitdaging: “Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik hoe kanker je leven op zijn kop kan zetten. Niet alleen het leven van de patiënt zelf, maar ook het leven van de omgeving. De behoefte aan contacten met lotgenoten bijvoorbeeld, is heel herkenbaar. Voor mij is kanker geen schrikbeeld of taboe meer, maar veeleer een fact of life. We krijgen er vroeger of later allemaal mee te maken. Hoe mooi is het om eraan te kunnen bijdragen, dat patiënten en hun omgeving meer herkenning, begrip en ontspanning kunnen ervaren. Ik geloof echt dat een dergelijke ondersteuning bijdraagt aan herstel, of helpt bij het accepteren van het eindig zijn van het leven. Als ik iets kan betekenen voor Pisa, dan wil ik daar graag aan bijdragen. Naast inlevingsvermogen en begrip, breng ik een flinke dosis bestuurlijke ervaring mee.”
 
Wij zijn natuurlijk enorm blij met onze nieuwe voorzitter en zijn er van overtuigd dat zij met minstens zo veel inzet en bezieling als haar voorganger haar voorzitterschap zal invullen.

 

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads