• Start

Niemand mag met Kerst alleen zijn

Met deze kreet word je regelmatig ongevraagd geconfronteerd, maar hoe anders is de realiteit in vele gevallen?

Veel mensen leven immers alleen, al dan niet als gevolg van verlies. En een grote groep mensen is als gevolg van de coronapandemie nog veel meer alleen dan ooit tevoren. En juist in deze donkere dagen voor Kerstmis kan dat nóg zwaarder vallen en het gemis van dierbaren en een warme knuffel extra pijnlijk voelen. Eenzaamheid ligt op de loer en dan knarst en schuurt zo’n uitspraak al helemaal!

In deze tweede lockdown hebben wij Pisa’s deur helaas weer moeten sluiten. Juist in een tijd waarin wij jou zo graag die warme herberg zouden willen bieden!

Een vertrouwde plek waar je even lekker op de bank mag ploffen met een warme kop thee bij de kerstboom, of gezellig aanschuiven in de keuken om je verhaal te kunnen doen bij een liefdevol luisterende gastvrouw of -heer. Waar de kinderen en jongeren in hun eigen groepje hun zorgen kunnen delen en tevens plezier kunnen maken. Waar alle deelnemers van lotgenotengroepen hun ervaringen kunnen delen met in levende lijve aanwezige lotgenoten en zich daardoor minder alleen voelen.

Dat is wat wij jou het allerliefste bieden!

Maar helaas, de realiteit is weerbarstiger; het kan en mag nu weer even niet.
Maar weet dan dat wij alles doen om toch het lijntje met je vast te kunnen houden door elke dag een paar uur bereikbaar te zijn, juist ook in deze vaak lastige tijd. Schroom dan ook niet om de telefoon te pakken, voor een goed gesprek over wat jou bezig houdt, maar misschien ook over minder zware zaken. Maar in ieder geval om even de stilte te doorbreken en een warm contact te ervaren.

Want dat is wat wij kunnen, willen en blijven bieden: een warme verbinding in deze donkere tijd.
Mogen wij voor jou ook even dat lichtpuntje zijn?

Wij wensen jou hierbij, ondanks alle beperkingen, heel fijne kerstdagen en een goed en liefdevol 2021 waarin wij hopen je snel weer live in Pisa te mogen ontmoeten!

Warme groet,
Wiek en Ingrid,
Coördinatoren Pisa

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads