• Start

Lock-Up tijdens lockdown

10 bekende West-Friezen doen mee aan Lock-Up voor Inloophuis Pisa     

Op wereldkankerdag, donderdag 4 februari 2021, organiseert Inloophuis Pisa voor de tweede maal de zogenaamde Lock-Up. Maar liefst 10 bekende West-Friezen laten zich tijdens deze bijzondere Lock-Up in coronatijd opsluiten voor Pisa. Niet in het inloophuis aan de Draafsingel, maar in hun eigen huis of bedrijf, om vanuit daar fondsen te werven voor Pisa. Inloophuizen richten zich op kwaliteit van leven van mensen geraakt door kanker. Het inloophuis is een onmisbare plek. Daar waar het ziekenhuis zich richt op het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Helaas hebben inloophuizen het op dit moment door het coronavirus financieel zwaar. Dat geldt ook voor inloophuis Pisa.

Illustere groep maakt zich sterk voor Pisa

Het is een buitengewone en zeer betrokken groep mensen die zich dit keer gaat inspannen voor Pisa. Tot de groep van 10 behoren ondernemer en grootheid in verlichting Patrick Avontuur, oud-wethouder van Drechterland Dirk te Grotenhuis, pedagogisch directeur van Kinderopvang Berend Botje Gaby Alberts, voorzitter van de Westfriese Bedrijvengroep Hans Huibers, NOS-verslaggever Studio Sport Chris Wobben, directeur Buro Zorro, founder “Whats in store for the future” en “Tafelgenoten” Jeanneke Scholtens, “Double Impact Innovator” & Head of Business & Customer Development bij ABN AMRO Menno van Leeuwen, drijvende kracht achter Pink Hippo productions Rob van der Molen, hoofd global operations projects bij Incotec Ton Duijn en mede-eigenaar Van der Laan techniek en voorzitter van het WF Gala, Colin van der Laan.

Wat is de Lock-Up?

Op maandag 4 februari, Wereldkankerdag, laten 10 ondernemers, managers en bestuurders uit West-Friesland zich opsluiten in hun eigen huis of bedrijf om fondsen te werven voor Pisa: een warm en gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. De groep laat zich vrijwillig ‘opsluiten’ en zet hun overtuigingskracht, charme en netwerk in om geld in te zamelen voor het goede doel.

Waarom juist nu?

Bestuursvoorzitter Marjolijn Dölle: “Corona raakt ons allemaal. En dat geldt in het bijzonder voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Kanker is een ziekte die veel angst en onzekerheid met zich meebrengt. En in een tijd waarin de reguliere zorg onder druk staat en isolement voor de kwetsbare doelgroep op de loer ligt, geldt dat des te meer. Pisa is hard getroffen door de coronacrisis. Wij zijn afhankelijk van donateurs, fondsen, subsidies en giften. Maar ook van de opbrengst van diverse evenementen, die door corona niet door kunnen gaan. Hierdoor moeten wij een substantieel bedrag aan inkomsten missen. De Lock-Up is een van de manieren om te zorgen dat we voldoende middelen hebben om open te blijven. Juist nu, in deze onzekere tijd is de behoefte aan de steun die wij kunnen bieden zo groot.  Een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft.“

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads