• Start
  • Ontspanning & Meditatie door Miriam Küsters

Wat kan er nog wél in tijden van corona

Op dit moment vindt er een verdere uitbreiding en aanscherping van de coronamaatregelen plaats, de discussie over de avondklok vindt plaats terwijl ik dit zit te typen.

Voor menigeen ontstaat er inmiddels een heftige 'corona-moeheid', juist nu het er naar uitziet dat we  nog verder moeten afzien en deze situatie moeten zien vol te houden met elkaar.

Dat vraagt dus enorm veel moed, geduld, frustratietolerantie en veerkracht, van iedereen, maar zeker van degenen die hiernaast ook nog met ziekte en verlies te maken hebben.

 

Wij van Pisa voelen de frustratie ook; wij zouden jullie natuurlijk het liefste weer live ontvangen en al onze activiteiten in de villa weer laten plaatsvinden. Wij willen jullie in deze tijd natuurlijk extra steun bieden, maar lopen aan tegen de nu opgedragen beperkingen. En die nemen wij bloedserieus, want wij willen jullie natuurlijk graag een veilige omgeving bieden.

Maar, zoals steeds, willen wij het liefste kijken naar wat er toch nog allemaal wel kan!

En dat betekent dat wij doorgaan met dagelijks bereikbaar zijn, het is dan mogelijk om ons te bellen of een afspraak te maken voor beeldbellen. Onze lotgenotengroepen vinden nu weer plaats via Zoom, onder het motto: niet ideaal, maar voorlopig beter dan niets.

Ook zijn wij weer gestart met zelf bellen met ons bekende bezoekers. Wij merken telkens weer dat even zo’n gesprekje in een grote behoefte kan voorzien, juist nu de sociale kring steeds kleiner wordt en isolement en eenzaamheid op de loer liggen.

Naast bellen, kunnen we ook 'FaceTimen' met WhatsApp. Dus heb jij ook behoefte aan een luisterend oor? Voel je dan vrij om te bellen met onze gastvrouwen en -heren. Ze zitten voor je klaar!

Maandag en woensdag van 13.00 tot 15:00 uur
Dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 tot 12.00 uur

Telefoon: 0229 - 75 85 31 en Mobiel: 06 - 113 97 506 (voor evt. Facetimen via WhatsApp)

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads