• Start

Een betere kick-off voor de Lock-Up is nauwelijks denkbaar

Aannemingsbedrijf Kuin en Zeeman Vastgoed maken zich sterk voor Inloophuis Pisa     

Voordat op donderdag 4 februari 2021 (Wereldkankerdag) de Lock-Up van start gaat, is het eerste cadeau voor Inloophuis Pisa al binnen. Het inloophuis werd verrast met een prachtige donatie, ontstaan uit een samenwerking tussen Aannemingsbedrijf Kuin en Zeeman Vastgoed uit Hoorn. Directeuren Jan Kuin (rechts op de foto) en Peter Langenberg (links) overhandigden een hart als symbool voor de gulle donatie aan Marjolijn Dölle, voorzitter van de Stichting Inloophuis Pisa.

Samenwerking Kuin en Zeeman

Aannemingsbedrijf Kuin uit Bovenkarspel is al jarenlang Vriend van Pisa en draagt het inloophuis een zeer warm hart toe. Jan Kuin: “Zeker in deze moeilijke tijden mogen we het fantastische werk van Inloophuis Pisa niet vergeten. Elke ziekte en elk persoon verdient de volledige aandacht.” Ook Zeeman Vastgoed is geen onbekende voor Inloophuis Pisa. Jarenlang was Peters vrouw Karin Zeeman voorzitter van de stichting voor het Inloophuis, nu doet echtgenoot Peter Langenberg een duit in het zakje: “Ondernemen draait om meer dan ons bedrijf alleen. Een goede ondernemer is ook maatschappelijk betrokken. Onze betrokkenheid bij en donatie aan Pisa is daar een voorbeeld van.”

Inloophuis Pisa

Bestuursvoorzitter Marjolijn Dölle: “Een betere kick-off voor de Lock-Up is nauwelijks denkbaar. Wij zijn de heren Kuin en Langenberg en hun bedrijven ontzettend dankbaar voor deze donatie en voor de morele steun die zij steeds weer aan ons geven. Juist nu is die steun extra nodig. Pisa is hard getroffen door de coronacrisis. Wij zijn afhankelijk van donateurs, fondsen, subsidies en giften. Maar ook van de opbrengst van diverse evenementen, die vanwege corona niet door kunnen gaan. Hierdoor moeten wij een substantieel bedrag aan inkomsten missen. Deze donatie helpt Inloophuis Pisa om open te blijven. Juist nu, in deze onzekere tijd is de behoefte aan de steun die wij kunnen bieden zo groot.  Een warm huis waar je je welkom voelt, waar je een luisterend oor vindt, waar je lotgenoten treft of waar je gewoon even kunt zijn en niets hoeft.

Wat is de Lock-Up?

Op maandag 4 februari, Wereldkankerdag, laten 10 ondernemers, managers en bestuurders uit West-Friesland zich opsluiten in hun eigen huis om fondsen te werven voor Inloophuis Pisa in Hoorn: een warm en gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.  De groep laat zich vrijwillig ‘opsluiten’ en zet hun overtuigingskracht, charme en netwerk in om geld in te zamelen voor het goede doel.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads