• Start

Lente en hoop op een nieuw begin

Een jaar corona en dus ook een jaar voortdurend schakelen voor Pisa. Van geheel gesloten voor live bezoek tot “Pisa op een kier”, waarbij onder strikte voorwaarden mondjesmaat bezoekers werden toegelaten, en vervolgens weer gesloten.

Dat betekent telkens weer omgaan met beperkingen….voor iedereen een grote opgave in afgelopen jaar. Maar eigenlijk is dat een thema dat binnen Pisa sowieso bekend en vertrouwd is. Immers, omgaan met de gevolgen van kanker betekent veelal trachten om te gaan met zaken die ingrijpend veranderd zijn, die je kwijt bent of op zijn minst voorlopig niet mogelijk zijn.

En hoe doe je dat?

De visie van Pisa is duidelijk: wij kunnen niet maken dat de kanker (of corona) verdwijnt, maar wij kunnen wèl met elkaar kijken naar wat jíj nodig hebt om de gevolgen daarvan te dragen of te verminderen. Vaak gaat het dan om het zoeken naar hoe wij, middels het uitgebreide aanbod van Pisa, jou kunnen ondersteunen zodat jouw veerkracht versterkt wordt.

In dit coronajaar was ons aanbod noodgedwongen kleiner, maar nog steeds aanwezig. Elke werkdag was en is het nog steeds mogelijk om ons te (video)bellen. En ook zijn wij al langere tijd bezig met het zelf bellen van ons bekende bezoekers. Daarnaast gaan wij door met het via ZOOM bijeenkomen met onze lotgenotengroepen. Alles draait, en nog eens extra in afgelopen jaar, om het onderhouden en ervaren van contact en verbinding.

De sneeuwklokjes staan op dit moment weer uitbundig aan de imposante voet van onze Pisa-boom en dat betekent Lente en Hoop op een nieuw begin.

Wij zien reikhalzend uit naar het moment dat we de deur van Pisa weer wagenwijd open kunnen zetten en jullie weer allemaal live mogen ontvangen. Tot die tijd: houd vol, houd moed en vooral houd hoop!

Wiek Luza

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads