• Start

Van de voorzitter

Lieve mensen,

En zo is het alweer begin maart. Al bijna een jaar hebben we te maken met de corona maatregelen. Al bijna een jaar kunnen we elkaar nauwelijks zien, en communiceren we op afstand.

Een hele rare tijd om te starten als voorzitter van Pisa. Geen warme handdrukken, geen persoonlijk contact…wat mis ik dat! En dat geldt niet alleen voor mij, maar ook voor de collega-bestuurders die net als ik kersvers zijn toegetreden. Maar ondanks deze contactarme periode zijn we al aardig ondergedompeld in de wereld van Inloophuizen, in het bijzonder in die van Pisa. Gelukkig zorgden de voorbereidingen voor de Lock Up tijdens Wereldkankerdag op 4 februari ervoor dat we er “volop in zitten” en ons helemaal thuis voelen.

En wat fijn dat er door onze ‘bellers’ zoveel geld is opgehaald. Dat is hard nodig om alle maandelijkse kosten te dekken, die gewoon doorlopen, ook al is Pisa grotendeels op slot.  We zullen er alles aan moeten doen om er met elkaar voor te zorgen dat bezoekers Pisa weer weten te vinden na corona. Rond Wereldkankerdag is daar zeker ook aan gewerkt, zoals met de jaarlijkse Tulpenactie en de voorbereide Open Dag, waar meerdere van jullie een bijdrage aan geleverd hebben. Dank daarvoor!

Geen warme contacten nu, maar toch besturen. Dat is lastig, maar niet onmogelijk. Zo is het bestuur op dit moment bezig met de voorbereidingen voor een nieuw jaarplan, met een heldere missie, visie en strategie. Zodra we de basis daarvoor hebben, bespreken we het plan met (een delegatie) van medewerkers en stakeholders. Zodat we met elkaar de post-corona koers kunnen bepalen met de middelen die we hebben, binnen de richtlijnen die de branche voorstaat. Een strak huishoudboekje, gebaseerd op kwaliteit met een heldere richting. Dat is nodig, want als we ons geen zorgen hoeven te maken om het huishoudgeld en de regels, kunnen we alle aandacht geven aan de mensen voor wie we het doen. En daar gaat het uiteindelijk om!

Ik houd jullie op de hoogte

Een hartelijke groet,

Marjolijn Dölle

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads