• Start

Van de voorzitter | Een nieuwe lente, een nieuw geluid

Lieve mensen, jawel, de lente is begonnen! De donkere maanden hebben we nu echt achter ons gelaten. Helaas trekt corona zich niets van de seizoenen aan en zitten we midden in de 3e golf. En dat betekent dat er nog steeds forse beperkingen zijn om persoonlijke contacten te hebben en staat op dit moment alleen de virtuele deur van Pisa open.

Ik heb bewondering voor eenieders veerkracht en uithoudingsvermogen. Dat geldt zowel voor onze bezoekers, als voor onze medewerkers. We proberen zo goed als het gaat de contacten te onderhouden en er te zijn voor de mensen die dat luisterende oor zo nodig hebben. Het eind is in zicht. Nog even volhouden!

“Een nieuwe lente een nieuw geluid” is een aloud gezegde, dat op dit moment zeker van toepassing is op Inloophuis Pisa. In de loop van dit voorjaar nemen we afscheid van Helen Sijm als secretaris. Gelukkig hebben we fantastische vervanging voor haar gevonden, hierover later meer. Daarnaast gaat Ingrid Damen, coördinator operationele zaken, 1 april haar talenten inzetten voor een andere organisatie. We bedanken Ingrid voor wat ze het afgelopen jaar heeft gerealiseerd en in gang gezet. Tot 1 augustus pakt Helen Sijm een groot deel van haar taken over, zo is er ruim tijd om een nieuwe coördinator te werven en blijft de continuiteit gewaarborgd.

Met het nieuwe bestuur gaan we ons de komende periode buigen over het plan voor de komende jaren. Dat betekent niet dat we een compleet nieuwe koers gaan varen. Wel gaan we kijken of we zaken nog beter kunnen gaan doen. Wat vast staat is dit: Inloophuis Pisa is en blijft een warm huis, waar iedereen die met kanker te maken heeft terecht kan voor begrip, herkenning en ondersteuning. Dat staat als een huis! Ik ben iedereen die daaraan zijn bijdrage levert, medewerkers, begeleiders, gastvrouwen, vrienden, donateurs en sponsoren, enorm dankbaar.

Rest mij nog om iedereen hele fijne Paasdagen te wensen. Houd vol en blijf gezond!

Warme groet,

Marjolijn Dölle

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads