• Start

LENTE!!

In de aanloop naar de lente hebben we een kleurrijk lentegebaar gemaakt naar een groot aantal bekende bezoekers van Pisa. Tussen donderdag 18 en zaterdag 20 maart is een groep Pisa-medewerkers erop uit gegaan om, dankzij de sponsoractie van de fa. Reus uit Hoogkarspel, een fraaie bos rode tulpen te brengen aan onze bezoekers thuis. Dat was natuurlijk best een aardige klus, want zij wonen in alle hoeken en gaten van West-Friesland.

De reacties waren zó mooi...

"Heel erg bedankt voor het bosje tulpen. Wat een mooi gebaar. Ook zulke lieve woorden geschreven op het kaartje wat erbij zat. Deed me heel erg goed!"

"Gisteren vond ik in mijn brievenbus een bos bloemen met een lief briefje erbij dat jullie de gever waren. Het ontroerde mij, dat jullie dit doen. Dank jullie wel voor dit lieve gebaar."

En diep rakend: "Ik wil PISA bij deze bedanken voor de mooie bos tulpen die we thuis vandaag mochten ontvangen. Ik verblijf zelf momenteel in de Hospice Dignitaris maar mijn vrouw heeft de bloemen thuis een mooi plekje gegeven." Aangrijpend, maar ook dat is realiteit.

Maar hoe fijn is het om met regelmaat terug te horen dat de live bezoeken aan Villa Pisa zo worden gemist!

Natuurlijk is het enorm jammer dat we elkaar momenteel niet live kunnen ontmoeten, maar zowel de door ons bezochte bezoekers als onze medewerkers waren enorm blij om elkaar, al is het maar even, in de ogen te kunnen kijken en bij te praten aan de deur.

Ook op deze wijze hebben wij duidelijk gemaakt dat we onze bezoekers niet zijn vergeten, dat we ze missen en dat wij uitzien naar elkaar weer live ontmoeten in onze gezellige Villa Pisa.

En tot die tijd blijven we natuurlijk dagelijks telefonisch bereikbaar, ontmoeten de lotgenotengroepen elkaar via ZOOM, bellen onze medewerkers actief met onze bezoekers en organiseren we gezellige KoffieZoom-uurtjes. Kortom: We houden de moed erin, jullie toch ook?

Warme groet,

Wiek Luza

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads