• Start

Verandering bij Pisa

Vertrek Wiek Luza

Hierbij willen we jullie graag informeren over een aanstaande verandering bij Inloophuis Pisa: Wiek Luza, coördinator en drijvende kracht achter Pisa vanaf het eerste uur heeft besloten later dit jaar te stoppen. 12 jaar lang was zij het gezicht van Inloophuis Pisa en verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van het Inloophuis. Samen met verschillende besturen en een trouwe schare vrijwillige medewerkers heeft zij het inloophuis gebracht waar het nu staat: een warme, bekende en gewaardeerde plaats voor mensen die geconfronteerd worden met kanker, en hun naasten en nabestaanden.

Het daadwerkelijk afscheid van Wiek volgt na de zomer. Tot die tijd zal zij zich nog met hart en ziel blijven inzetten voor ‘haar’ inloophuis.

Hoewel het moeilijk zal zijn in Wieks voetsporen te treden zijn wij toch op zoek naar een nieuwe leidinggevend coördinator die Inloophuis Pisa zal begeleiden in de volgende fase. Een fase waarin verdere professionalisering en groei van het aantal bezoekers centraal zal staan, met behoud van alle warme elementen die van ons Inloophuis een succes hebben gemaakt.

Voor die functie hebben wij nu een profiel opgesteld. We willen jullie vragen dit profiel in jullie netwerk te delen, en als dat ook nog met een warme aanbeveling gepaard kan gaan, zijn wij daarvoor zeer erkentelijk. Alvast heel veel dank voor jullie hulp! 

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads