• Start

Jaarlijkse vaartocht - 7 juli 2021

Elk jaar organiseert Inloophuis Pisa een vaartocht op het Markermeer met het prachtige schip de Schuttevaer. Een tocht die mede mogelijk wordt gemaakt dankzij de steun van het Dr. C.J. Vaillant Fonds. Op de boot vaart een dwarsdoorsnede van onze bezoekersgroep mee, dus mensen die ziek zijn, partners, kinderen en nabestaanden. Dit jaar waren er opvallend veel mensen bij die weten dat zij niet meer te genezen zijn, sommigen zelfs nog maar kort te leven hebben. Dit zijn bijzonder betekenisvolle dagen, dat blijkt uit de reacties die we van een aantal bezoekers ontvingen. Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt, inclusief onze vrijwilligers.

Harry en TrudyLieve allemaal 

Wat een geweldige dag, zo van genoten! Hele fijne mensen ontmoet, gesprekken gehad  alsof je elkaar al jaren kent.En al dat lekkers, de geweldige verzorging, ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan. Een grote dank, wij zijn heel dankbaar dat wij mochten mee varen. Ook mijn man heeft zo genoten, en als hij geniet doe ik het helemaal.

Nogmaals dank, echt een dag met een Gouden Randje!

Hartelijke groet! Harry en Trudy

 

 

Leo en HellaLieve mensen van Pisa,

Wat hebben jullie samen met de bevrouwing van de Schuttevaer, ons een onvergetelijke dag bezorgd! Wat zijn jullie allemaal een geweldig warm en positief team vrouwen!
We hebben zo genoten van deze prachtige dag, even weg uit de zorgen.

Wat een prachtige beleving om op zo’n prachtig schip te kunnen rondlopen, helpen de zeilen te hijsen en zelfs aan het roer te mogen staan onder de bezielende leiding van de schipper!

Vanaf het moment dat ik voet aan dek zette viel alle spanning van me af en kwam ik in een warm bad met een warm welkom met koffie, thee en gebak. Met allemaal lieve mensen die stuk voor stuk heel wat voor de kiezen hebben gekregen en nog krijgen. Het ontroerde me ook. Het was fijn om met elkaar gesprekken te kunnen voeren, je begrijpt elkaar, maar ook om een rustig plekje te zoeken en te genieten van de vergezichten, en even lekker weg te dromen.

Want hoe fijn is het om even alle zorgen los te kunnen laten, de trossen los te gooien en volop te genieten van een prachtig schip, de wind om je hoofd, het klotsen van het water, de wind in de zeilen, de zon op je snoet, de warmte van de gastvrouwen, de lieve fotografe die al deze kostbare momenten vastlegt.

Het was een warme deken. En we kunnen hier met zoveel plezier op terugkijken met een grote lach op ons gezicht. Een prachtige kostbare herinnering die we altijd zullen koesteren en we hopen dan ook van harte dat  dit soort mooie dagen in de toekomst voor veel mensen mogelijk zal blijven.

Dus vanuit de grond van ons hart, bedankt voor deze onvergetelijke dag!
Heel veel liefs van ons, Leo en Hella

Ook de meevarende medewerkers hebben weer enorm genoten en wij hopen dan ook deze jaarlijkse vaartocht vanuit Pisa te kunnen blijven aanbieden.

Alle foto's staan in een fotoalbum op onze website, met heel veel dank aan Heidy Brakenhoff van Levensfoto.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads