• Start

Even voorstellen....Susanne Dekkers

In juli is er een nieuwe leidinggevende aangesteld voor Inloophuis Pisa. Hieronder stelt zij zich voor:
Susanne Dekkers
Ik ben Susanne Dekkers. Ik kom uit Hoorn, maar de afgelopen 12 jaar was ik directeur van een sociale werkplaats in Suriname. Ik hield me bezig met de deelnemers, de medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. De werkplaats bood zinvolle dagbesteding aan mensen die elders geen kans hadden, maar er werden ook andere activiteiten aangeboden. Ik vond het mooi om te zien hoe mensen, met wat extra steun en aandacht, zelf hun situatie konden verbeteren.

Op de achtergrond was ik bezig met oa. projectontwikkeling, netwerken, fondsenwerving en pr. Ook bij Pisa zal ik veel op de achtergrond bezig zijn. Ik vind het fijn me in te zetten voor anderen, om zaken op gang te brengen en er voor te zorgen dat het goed loopt. Dat ga ik nu voor Inloophuis Pisa doen.

Sinds maart ben ik terug in Nederland, ik vind het heel fijn én ik ben heel blij met deze nieuwe baan: het past precies. Er wordt zoveel moois gedaan in dit huis! Aan mij de taak om de activiteiten van Pisa voort te zetten en het inloophuis verder te professionaliseren. Ik zal er samen met de vrijwilligers en de (toekomstige) Coördinator Zorg voor zorgen dat de gasten een fijne plek hebben om naar toe te gaan, voor een goed gesprek of waardevolle activiteiten. Wat dat betreft verandert er dus niet zo veel. Pisa is een warm huis, waar mensen met kanker en hun naasten zeer welkom zijn, en dat zal zeker zo blijven!

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads