• Start

PISA-wandeling: wandelen met Jos

Mijn naam is Jos Butter en ik ben als gastheer verbonden aan PISA. Tijdens de inloopuren kun je mij als gastheer treffen voor een kop koffie of thee, een goedjos gesprek of luisterend oor. De gesprekken die dan voorbij komen zijn heel divers en kunnen alle kanten op gaan. Van intens verdriet en rouw tot de leukste grap en grol. Buiten de openingstijden van PISA bied ik (toekomstige) bezoekers van het huis de mogelijkheid om samen te wandelen. Lekker in de buitenlucht en op een tempo dat bij jou past. Tijdens het wandelen komen we vanzelf in gesprek.

Samen met mijn vrouw Ellie en 2 zonen, Stan (17) en Yaniek(15), wonen wij in Hoorn. Naast de zorg voor het gezin, werken in mijn eigen onderneming en PISA, besteed ik mijn tijd graag aan muziek maken. Als kleine jongen liep ik al achter de fanfare aan met een speelgoed trompetje. De trompet is sinds die tijd ook niet meer uit mijn leven te denken. Muziek maken doe ik al sinds mijn 8e jaar in een orkest, maar nu vooral met mijn zielsverwanten van Coverband Eleven20one. Samen met onze hond Dani (Friese Stabij) wandel ik graag, uitwaaien op het strand vind ik heerlijk.
  
Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek voor een PISA wandeling. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Ik neem contact met je op om een afspraak te plannen.
 
Met hartelijke groeten,
Jos Butter

 

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads