• Start

Heerlijk ontspannen tijdens een massage

VoetreflexKanker is een ingrijpende ziekte waarbij veel aandacht en tijd in de behandeling gaat zitten, in het ziek-zijn. De wereld staat even stil voor jou en je naasten. Een moeilijke tijd.
Hoe fijn is het als je een moment van rust voor jezelf kunt hebben waarin weer aandacht is voor jou als persoon en niet als patiënt. In het PISA-huis worden verschillende soorten ontspanningsmassages aangeboden. Even genieten en ontspannen.

Wil me meer weten over de verschillende soorten massages, lees dan hieronder verder.

Bij de voetreflexmassage van Monique Willemse wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geprikkeld, spanning en blokkades worden weggenomen en de balans in het lichaam wordt hersteld. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het immuunsysteem versterkt. Voetreflexologie of voetreflexzonetherapie is een eeuwenoude massagetechniek die zijn oorsprong vindt in China en India. Het heeft een fijne ontspannende werking en is voor iedereen toegankelijk.

De ontspanningsmassage van Annemarie Bruinsma helpt het contact met en het vertrouwen in je lichaam te herstellen. Massage is geen behandeling tegen kanker maar geeft verlichting bij pijn, stress, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, eenzaamheid en depressie. Je staat weer in contact met je lichaam en je hele zelf. Dit geeft ontspanning en rust.

De metamorfosemassage van Tia Kaldenbach bestaat uit licht masserende bewegingen en zachte strelingen over de reflexzones op de voeten, de handen en zo mogelijk over het hoofd. Het geeft een hele diepe lichamelijke ontspanning die vaak nog dagen doorwerkt. Daarnaast geeft het een geestelijke ontspanning waardoor je meer rust in je hoofd ervaart (minder last van piekeren en malende gedachten). Bij de behadeling lig je op tafel of op een stoel, wat voor jou prettig is. Je hoeft hierbij alleen je schoenen en sokken uit te trekken.

Bij de massages wordt natuurlijk hygienisch gewerkt, ook daar geldt ons corona-protocol. De professionele en gekwalificeerde masseurs zetten zich als vrijwilliger in voor de gasten van Pisa. De bijdrage is ter ondersteuning van het huis. Een massage kost € 10.- per 45 tot 60 minuten. Wil je je opgeven voor een massage? Maak dan een afspraak via 0229- 758531 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads