Speculaaspoppen

speculaasACTIE IS AFGELOPEN.
De actie was een succes, bedankt!

Het PISA-huis is afhankelijk van donaties en fondsenwervingsactie. Soms wordt dat groot aangepakt, zoals met de Battle4Live of de LockUp, maar ook kleinere acties zijn heel waardevol. Zo heeft vorig jaar Mats van Kindertijd lege flessen ingezameld voor PISA. Geweldig!

Nu hebben we weer een actie: met de verkoop van grote speculaaspoppen willen we een extra centje verdienen voor het PISA-huis.
De speculaaspoppen kosten € 6.- per stuk. De poppen kunnen besteld worden tot 15 november, en worden in de week vóór Sinterklaas geleverd.
Bestellen kan op verschillende manieren:

Cash betalen: Bestellen kan in het PISA-huis of bij een vrijwilliger door een strookje in te vullen en direct te betalen. De koeken worden op afspraak thuis geleverd of je kunt ze ophalen in het PISA-huis.

Betaalverzoek: Grotere bestellingen (vanaf 20 stuks) kunnen geplaatst worden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een betaalverzoek. Zet in de mail je (bedrijfs-)naam, adres, telefoonnummer en rekeningnummer en hoeveel speculaaspoppen je wilt bestellen. Zodra de koeken er zijn, nemen we contact op om af te stemmen over de levering.

qr speculaasQR-code: Je kunt ook betalen via deze QR-code. Gebruik de camera-app van je telefoon. Vergeet niet een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zet in de mail dat je met de QR-code hebt betaald, verder je (bedrijfs-)naam, adres, telefoonnummer, aantal koeken en je rekeningnummer. We zullen dan contact opnemen over de levering.

Bedankt!

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads