• Start

RaboClubSupport voor jongeren

raboRabobankleden konden in oktober stemmen om te bepalen welke clubs de bank een steuntje in de rug zou geven.  In november werd de uitslag bekend gemaakt. We willen iedereen hartelijk bedanken die op ons gestemd heeft!
 
Het bedrag wordt gebruikt voor onze jongeren-activiteiten. Inloophuis PISA heeft voor jongeren van 12 tot 18 jaar de  Eén op de 3 mensen krijgt direct of indirect te maken met kanker, dat geldt ook voor jongeren. Het is een enorme schok met soms langdurige emotionele gevolgen. Bij Chill@PISA komen de jongeren in contact met anderen die hetzelfde meemaken en herkennen ze zich in de verhalen. Dit helpt enorm bij het verwerkingsproces.
 

Op dit moment is de groep niet actief. Toch is het belangrijk dat jongeren weten dat PISA er voor hen is en ze er niet alleen voor staan. Om meer jongeren te informeren over Chill@PISA gaan we een regionale voorlichtingscampagne organiseren, met, door en voor jongeren. De denktank van jongeren en jongvolwassenen gaat samen met de deskundigen van PISA eerst een plan maken, daarna gaan we aan de slag: via de scholen, huisartsen, andere professionals, dmv filmpjes, sprekers, social media etc.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads