• Start

Politici op bezoek

politiekAfgelopen week kwamen vertegenwoordigers van de politieke partijen die meedoen aan de Gemeenteraadsverkiezingen in Hoorn op bezoek bij Inloophuis PISA. De kandidaat-raadsleden lieten zich door bestuursvoorzitter Marjolijn Dölle en coördinator Susanne Dekkers informeren over de rol van inloophuizen in de totale oncologische keten. Gastvrouw Wil Groenendijk en bezoekers Cees Hendriks en Sandra Knol vertelden de politici over het belang van een inloophuis voor mensen die te maken hebben met kanker. Gespreksleider was Joris Mooijman van A Monkey Story die zich als vrijwilliger inzet voor het Inloophuis.

Foto: vlnr Sandra Knol, Susanne Dekkers, Adriaan Achterberg, Diana Dekker, Joris Mooijman, Menno Jas, Karin Hakhoff en Marjolijn Dölle.

Op maandag 21 februari kwamen de eerste twee groepen fractieleden op bezoek voor een rondetafelgesprek. Het eerste bezoek bestond uit Marieke Rijk (Fractie Tonnaer), Marion van der Bijl (GroenLinks) en René Assendelft (Hoorn Lokaal). Bij het tweede gesprek waren Elsbeth Broerse (D66), Jeroen van der Veer (Sociaal Hoorn) en Kees Maas (Christen Unie) aanwezig. Vrijdag 25 februari was het de beurt aan Karin Hakhof (EenHoorn), Menno Jas (DRP, De Realistische Partij), Diana Dekker (CDA) en Adriaan Achterberg (PvdA).

Aan de hand van een aantal stellingen werd het gesprek op gang gebracht. Er werd nagedacht over de positieve effecten van psychosociale ondersteuning bij kanker en de rol van de gemeente bij het faciliteren van deze informele zorg voor de inwoners van Hoorn. 

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads