• Start

Hoera, PISA bestaat 12,5 jaar! Wandel je met ons mee?

PISA-logo-2022_RGB_1.jpgOp zondag 10 april 2022 bestaat Inloophuis PISA precies 12,5 jaar. En dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Vereniging Oud Hoorn heeft speciaal voor Inloophuis PISA een (familie) stadswandeling uitgestippeld.  Deze unieke stadswandeling, onder leiding van een van de enthousiaste gidsen van Vereniging Oud Hoorn, leidt langs bijzondere plekken in de historische binnenstad van Hoorn. Er komen thema’s aan bod die raakvlakken hebben met Inloophuis PISA. Denk aan: gezondheidszorg, barmhartigheid, vrijwilligerswerk door vrouwen (regentessen) en bekende Horinezen zoals Velius.
Aanmelden voor de leuke stadswandeling kan hier.

De stadswandelingen zijn leuk voor jong en oud, dus neem gerust de (klein)kinderen mee! Voor de kinderen is er een leuke speurtocht, voor de volwassenen een prijsvraag met geweldige prijzen! De opbrengsten komen uiteraard volledig ten goede aan Inloophuis PISA, dankzij de volledig vrijwillige bijdrage van een ieder die deze wandeling mogelijk maakt.

Na deze stadswandelingen is er een feestelijk programma voor genodigden, in de Noorderkerk. Daarvoor wordt iedereen uitgenodigd die de afgelopen 12,5 jaar als vrijwilliger in PISA heeft gewerkt. Dus (oud-)gastheren/vrouwen, (oud-)bestuursleden., (oud-)activiteitenbegeleiders, maar ook mensen die als tuinman/vrouw, in de schoonmaak of als huismeester bij PISA betrokken zijn geweest.
Omdat we adresbestanden nog maar kort mogen bewaren, beschikken we niet meer over gegevens om jou persoonlijk uit te nodigen. Vandaag de oproep om je – als je dit feestje mee wil maken – te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Jubileum met je naam en emailadres en/of telefoonnummer.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads