• Start

Programma: Zingend naar herstel

zingen_met_marinet_2_002.jpgIn mei kun je meedoen aan Zingend naar herstel van Marinet Koeman. Marinet ontwikkelde een welzijns-programma voor mensen die herstellende zijn van kanker en/of de behandeling daarvan, die nog steeds last hebben van restverschijnselen zoals moeheid en verlies van vertrouwen. Marinet is een gediplomeerde zanglerares en muziektherapeut en weet als ervaringsdeskundige wat voor impact kanker op je leven kan hebben. Deze kennis en ervaring gebruikt uitstekend ze in het programma Zingend naar herstel.

De naam van het programma doet denken aan een zanggroep, maar dat is het niet. Zang-ervaring of de wens om goed te zingen is niet nodig, plezier en ontspanning staan voorop. Het programma van 6 bijeenkomsten van 1 uur is geschikt voor iedereen die te maken heeft met kanker, zelf of aan de zijlijn. 

Het programma van 6 bijeenkomsten van 1 uur is geschikt voor iedereen die te maken heeft met kanker, zelf of aan de zijlijn. Het is een laagdrempelige groep die door simpele zangtechnieken ondersteuning biedt bij het fysieke en emotionele herstel van de gevolgen van kanker.  

Hier kun je meer lezen over het programma, de kosten en hoe je je kunt aanmelden.

E-mail

Stichting Inloophuis Pisa

Bezoekadres: Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
tel: 0229-758531
e-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)
e-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)
 
KvK-nummer: 37146398
Bankrekening: NL59 RABO 0148 1294 39
 

 

Stichting Vrienden van Inloophuis Pisa

e-mail vrienden@inloophuispisa.nl
KvK-nummer: 37159915

Stichting Evenementen Inloophuis Pisa

KvK-nummer: 53221389

Steun inloophuis Pisa

Steun Pisa
Copyright © 2016-2020 Inloophuis Pisa
Website realisatie en webdesign: 1place4ads